I forbindelse med receptionen spillede Kronprinsen bordtennis med Sophie Walløe. "Danmarks olympiske håb" er en del af det olympiske partnerskab, som Købstædernes Forsikring har indgået med Danmarks Idrætsforbund og TeamDanmark. Prisen uddeles til unge danske sportstalenter.

Video: Kongehuset ©
Siden august 2017 har tæt på en million børn og voksne krydset grænsen mellem Myanmar og Bangladesh. De er flygtet fra vold og overgreb i provinsen Rakhine i Myanmar, og i Bangladesh bor nu 900.000 mennesker i det, der i dag er verdens største flygtningelejr.

Video: Røde Kors ©
Her vises et udsnit af Dronningens garderobe gennem tiden - fra 1940’erne og frem til i dag. Med afsæt i tøjet vil udstillingen i Den Gamle By vise forskellige sider af Dronningens liv, hverdag og officielle aktiviteter.

Video: NVY MEDIA HOUSE, Kongehuset ©Med til åbningen var også D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie og H.H. Prins Felix, der efterfølgende fik en rundvisning, hvor også parkens nyeste rutschebane blev afprøvet.

LEGOLAND åbnede for første gang den 7. juni 1968, hvor besøgende kunne opleve "Miniland" bestående af hovedstæder og berømte bygninger bygget af LEGO i miniformat. Siden-hen er parken vokset, og flere attraktioner og forlystelser er kommet til.

Video: LEGOLAND ©
Den 21. maj 2018 finder Royal Run sted i de fem største byer i landet i anledning af Kronprinsens 50-års fødselsdag, og særligt i Aalborg vil der blive sat fokus på børn og bevægelse. Det var i den forbindelse at gruppen RUNNERS i dag hjalp børnene med at komme i gang med deres løbetræning.

Video: Kongehuset ©Haandarbejdets Fremme blev grundlagt den 20. marts 1928 med det formål at støtte dansk håndarbejde og kunsthåndværk. Dronningen har for Haandarbejdets Fremme foruden flere broderidesigns også tegnet Årets Korssting 1978, 1984 og 2004.Dronningen afholder årligt Hæderstegnsmiddag for henholdsvis Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet, og Hæderstegnsmiddagen afholdes på skift mellem de tre værn, og i 2018 var de inviterede officerer fra Forsvaret og Flyvevåbnet, som har modtaget hæderstegnet.

Frederik IX indstiftede i 1953 Flyvevåbnet og Forsvarets hæderstegn som en parallel til Søværnets ditto, der som det første hæderstegn blev indstiftet allerede i 1801 af Christian VII. Flyvevåbnets og Forsvarets hæderstegn tildeles for god tjeneste i 25 år. Hæderstegnsmiddagen afholdes på indstiftelsesdagen og Frederik IX's fødselsdag den 11. marts.

Video: Kongehuset ©