Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst blikt vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord, aanstaande zondag tegen PSV.


In de rubriek #Laatstevraag legt Feyenoord TV spelers vragen voor over hun laatste keer in verschillende categorien. Deze keer: Brad Jones.


In de rubriek #Kleedkamervragen legt Feyenoord TV spelers vragen voor over andere teamgenoten. Deze keer: Brad Jones.


Feyenoord en Opel vragen aanstaande zondag voorafgaand aan de Feyenoord - PSV in De Kuip op een bijzondere manier aandacht voor de Hartstichting. De spelers van beide clubs dragen bij opkomst op het veld een AED (Automatische Externe Defibrillator).

Meer informatie ➡️ https://bit.ly/feypsv_AED


Samenvatting van het duel tussen Chelsea O19 en Feyenoord O19 in de achtste finales van de UEFA Youth League.Orkun Kökcü en Achraf El Bouchatoui schuiven aan in Studio Varkenoord. De talenten van Feyenoord Onder 19 blikken vooruit op de wedstrijd tegen Chelsea Onder 19 in de UEFA Youth League.Matthy en Koen zijn erbij tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest op zondag 25 maart in De Kuip! Jij ook? Word nu Kameraadje en maak kans op een meet & greet met Matthy & Koen en 2 vrijkaarten voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Ga naar https://www.feyenoord.nl/kameraadjes/feyenoord-juniorclub/over-het-lidmaatschap en gebruik aanmeldcode MATTHY & KOEN.


Trainer Cor Adriaanse blikt vooruit op de UEFA Youth League-wedstrijd tussen Chelsea Onder 19 en Feyenoord Onder 19, woensdagavond in Engeland.Terugblikken op Feyenoord - Heracles Almelo, met Brian Pinas als gast in Studio Feyenoord.


Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo van zondag 18 februari 2018 (1-0).


De beslissende 1-0 van Robin van Persie in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.