De juiste openingszin vinden, is niet voor iedereen even gemakkelijk. Gelukkig is Jens Dendoncker er om te helpen, maar we kunnen niet garanderen dat het echt zal werken..


Gaston, het zoontje van Tine Embrechts en Guga Baúl, verzon een nieuwe naam voor Niels Destadsbader. Of we het beter vinden? Oordeel vooral zelf.


Het wordt heet in de studio van Beste Kijkers wanneer ze besluiten om mee te doen met de ALS Pepper Challenge. Bijten in een super pikante peper? Geen enkel probleem!


Dochter Mila Schepens ontdekt een fruitmand vol plastieken fruit en is een beetje in de war. Waarvoor zouden mensen dat toch gebruikt hebben? Mama Katja licht een tipje van de sluier.


In de jaren 80 was Jan Schepens een ongelooflijke computerfreak en die kennis geeft hij nu graag door aan zijn kinderen. Katja Retsin denkt er zo het hare van.


Katja Retsin en Jan Schepens geraken niet gewend aan hun nieuwe outfits en kapsels. Wanneer de kinderen tevoorschijn komen in hun 80's kleren, smelten ze helemaal.


In de 80's was Katja, net zoals vele anderen, helemaal zot van Magnum P.I. Of die verliefdheid intussen over is, weten we niet. Maar dat haar man Jan Schepens een beetje jaloers is, wel.


Mike en Marjolein vertrekken op huwelijksreis. Hoewel de situatie wat ongemakkelijk is, zit de sfeer er goed in.


Esther en Tim polsen op hun huwelijksfeest naar de eerste reacties van hun familie en vrienden. Die lijken allemaal zeer positief te zijn.


Tim heeft een tatoeage op zijn rug staan. Hoewel Esther zelf geen al te grote fan is van tatoeages, vindt ze de achterliggende betekenis wel mooi.


Trouwen met een wildvreemde is al een redelijk grote uitdaging. Samen een intieme fotoshoot doorlopen blijkt daarnaast ook een moeilijke opdracht. Al lijken Toon, Frie, Esther en Tim natuurtalenten.


Toon is tijdens de fotoshoot een echte gentleman. Dat is Frie zeker niet ontgaan.


Toon en Frie lijken het nog niet helemaal door te hebben dat ze op hun eigen trouwfeest zitten.


Hilde Van Mieghem (Jonas Van Geel) heeft een duidelijke boodschap voor de makers van Temptation Island: het programma is pornografisch, vulgair en vies...


Hier zijn we weer met de bloopers! Vooral Chris Van Espen heeft het deze keer moeilijk om bij de les te blijven...