Vitesse speelt zaterdagavond vs VVV-Venlo. Vitesse TV sprak met hoofdtrainer Henk Fraser en de in de basis terugkerende Navarone Foor.


Samen met veel leden van de Vitesse Kids Club vierde Vito zijn verjaardag in de Arnhemse speeljungle Monkey Town.


De Vitesse Voetbalschool gaat on tour! Ben jij tussen de zes en veertien jaar en wil jij trainen als een echte Vitesse-speler? Kom dan naar één van de Vitesse-voetbalmiddagen en verbeter jouw vaardigheden! Inschrijven kan via www.Vitesse.nl/voetbalschool


Na een rigoureuze verbouwing is het vernieuwde Home of History officieel geopend. Supporters konden tijdens de ‘Historische dagen’ een kijkje komen nemen in het museum waar onder andere het wedstrijdshirt van Ricky van Wolfswinkel uit de bekerfinale, de maquette van GelreDome, de schoenen van Mister Vitesse Theo Bos, de KNVB Beker en unieke items uit de tijd van Monnikenhuize staan.


Vitesse TV sprak in aanloop naar Vitesse vs Excelsior met hoofdtrainer Henk Fraser en middenvelder Thomas Bruns.


Thomas Buitink is de meest recente debutant vanuit de Vitesse Voetbal Academie. De 17-jarige aanvaller uit Nijkerk, die vs ADO Den Haag al bij de wedstrijdselectie zat, verving Luc Castaignos in de wedstrijd vs Feyenoord na tachtig minuten. Vitesse TV sprak met het talent, dat na negen jaar in de voetbalacademie zijn debuut mocht maken.


Navarone Foor en Bryan Linssen gingen op woensdagmiddag 14 februari, Valentijnsdag, op bezoek bij twee verliefde Vitesse-stelletjes. Met een Vitesse-taart en wedstrijdtickets verrasten de spelers de supporters.


Vitesse werkt al jaren samen met Stichting Jaimy en wil hiermee een positieve bijdrage leveren aan de doelstelling van de stichting: Kinderen met kanker, weer even kind laten zijn. Zaterdag 17 februari wordt er voorafgaand aan de wedstrijd vs Excelsior gecollecteerd. Ambassadeur Theo Janssen steunt Stichting Jaimy. Jij ook?


Wat een geel-zwart feestje moest worden, wérd een uitzinnig geel-zwart feestje. Het resultaat, de sfeer en alle activiteiten eromheen zorgden voor een fantastische middag. Met z’n allen konden we weer genieten van een kolkend GelreDome, zoals we dat zo graag zien!
Vitesse won de thuiswedstrijd vs Feyenoord met 3 - 1.


Vitesse neemt het zondagmiddag in GelreDome op tegen regerend landskampioen Feyenoord. Vitesse verloor donderdagavond met 1-0 vs ADO Den Haag en raakte daarmee de ongeslagen status in 2018 kwijt. Na deze nederlaag wil de ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser de draad weer oppakken en een goed resultaat neerzetten.


Vitesse speelt donderdagavond de uitwedstrijd vs ADO Den Haag. Vitesse TV sprak met hoofdtrainer Henk Fraser en Thulani Serero.


Vitesse TV sprak met hoofdtrainer Henk Fraser en Mitchell van Bergen over de transferwindow en over de belangrijke wedstrijd vs FC Groningen.


Vitesse heeft zich versterkt met Roy Beerens! De 30-jarige aanvaller komt over van Reading FC en tekent een contract voor 3,5 jaar. Welkom Roy!


Vyacheslav Karavaev, kortweg Kara, komt per direct van AC Sparta Praag over naar Vitesse. De 22-jarige verdediger tekent in Arnhem een contract voor 3,5 seizoenen. Vitesse TV sprak met de nieuwste aanwinst!


Milot Rashica vertrekt na 2,5 jaar bij Vitesse te hebben gespeeld naar het Duitse Werder Bremen. Milot, bedankt voor alle mooie goals en assist! Succes bij Werder Bremen!