Dit is de livestream van de AA DRINK NK INDOOR SENIOREN


Maak kennis met: het AA Drink Talententeam 2018! In 2018 bestaat het team wederom uit zes talentvolle atleten. Drie van hen kennen we van afgelopen jaar. 400 meter loper Jochem Dobber (AV Suomi, 20 jaar), werper Wout Zijlstra (AV Horror, 20 jaar) en meerkamper Rik Taam (AV Zaanland, 21 jaar). Nieuw in 2018 zijn 110 meter hordeloper Liam van der Schaaf (Phanos, 19 jaar), meerkamper Rafael Raap (PAC Rotterdam, 18 jaar) en werpster Jorinde van Klinken (Groningen Atletiek, 18 jaar).


Dit is de livestream van de AA DRINK NK INDOOR SENIOREN


Tijdens de AA Drink NK Indoor 2018 heeft topatleet Patrick van Luijk afscheid genomen van de wedstrijdsport.


Dit is de livestream van de ASICS NK Atletiek in Utrecht.


Wil jij Nederlandse topatletiek van dichtbij beleven? Kom dan op zaterdag 17 en zondag 18 februari 2018 naar Omnisport, Apeldoorn.


Win samen met jouw vereniging een fanvak! Tijdens de AA Drink NK indoor senioren geven wij in samenwerking met AA Drink een fanvak weg aan de vereniging met de leukste fan slogan. Kijk op ons Facebook, Twitter of Instagram account voor meer informatie.Wij wensen iedereen een sportief en gelukkig nieuwjaar toe! Op naar 2018!! #wijzijnatletiek


Atletiekgala, 2017, nominaties, atleten van het jaarCompilatie van het atletiekjaar 2017: zoveel mogelijk hoogtepunten in een korte video. Want wat was het een mooi jaar en wat hebben we genoten van al die mooie momenten op al die grote toernooien, mogelijk gemaakt door al die knappe atleten! Met trots, want #wijzijnatletiek


Een sfeerimpressie van de 22e looptrainersdag van 11 november 2017 op Papendal.Music: Alive - ikson


Een sfeerimpressie van de TCS Amsterdam Marathon

Foto's: Coen Schilderman


Lars van Hoeven laat je in een aantal video's zien hoe het is om als jong atletiek talent naar Papendal te komen. In deze video laat hij je de 'match en mix' activiteit van het CTO zien waarbij alle sporters op Papendal elkaar beter leren kennen door een aantal leuke activiteiten.


Muziek: Halcyon - Runaway (feat. Valentina Franco [NCS Release]