Minister Wouter Koolmees reageert op het nieuws in De Telegraaf dat Turkse bijstandsfraudeurs vrij spel hebben.


Een bizarre toeslag op een treinkaartje tussen Amsterdam en Rotterdam houdt de gemoederen flink bezig. Reizigers begrijpen er ondertussen niets meer van.


Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) reageert voor onze camera op de berichten over misbruik bij hulporganisaties.


Een boef zet de politie voor schut door op miraculeuze te ontsnappen uit een paar handboeien.


De meest besproken locatie van de Winterspelen is toch wel het Holland Heineken House. Verslaggever Pim Sedee liep op een bruisende avond mee met het jonge personeel tijdens een huldiging.


De bestuurder van een camper mist een afslag en neemt vervolgens een oliedomme beslissing. Ook iets gefilmd? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.


Turks-Nederlandse fraudeurs krijgen ruim baan omdat gemeenten door de rechter worden teruggefloten wanneer zij vermogensonderzoek doen op Turks grondgebied.


Nederland gaat vanaf vandaag massaal op wintersportvakantie. Diana Woei van Weerplaza heeft de laatste sneeuwupdates en geeft tips om de bittere kou te overleven.


De politie heeft alle mannen in Landgraaf opgeroepen om deel te nemen aan het grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit in Nederland in de onopgeloste moordzaak van Nicky Verstappen. Projectleider Hans Ramaekers vertelt hoe dat in zijn werk gaat.


Gouden shorttrackster Suzanne Schulting doet net alsof ze de 'winnaarstegel' naar HHH-publiek gooit.


In Hoogeveen veranderen plastic flesjes uit de Amsterdamse grachten in kantoormeubilair.


De pake en beppe van olympisch kampioen Suzanne Schulting uit het Friese Marssum zijn ontzettend trots op hun kleindochter. Ze zaten vanmiddag voor de buis gekluisterd.


De ijzers smeden als ze heet zijn: met de dalende temperaturen stijgen de schaatsverkopen. In deze winkel in Wezep zijn ze dan ook in hun nopjes.


Een nieuwe fotosessie in Lech, een primeur voor de Queen en een kijkje in het nieuwe vliegtuig van de Oranjes in Royalty VNDG met Pieter Klein Beernink en Maarten Steendam.