De dashcam van een auto filmde donderdagmiddag op de A50 ter hoogte van de afslag Eindhoven/Helmond hoe een busje op de vangrail klapte bij het uitvoegen. Een achteropkomende vrachtwagen kon de bestelbus maar net ontwijken


Met 281 bommetjes heeft Eindhoven een nieuw wereldrecord op haar naam staan. Senet Diving Cup organiseerde zondag de recordpoging bommetjes maken in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion.


De vorige 20 thuiswedstrijden van PSV in de eredivisie leverden 60 punten op. De volle mep dus en als PSV er zaterdag tegen PEC Zwolle nog een thuiszege aan toevoegt, evenaart de equipe van Phillip Cocu een stokoud clubrecord.


PSV heeft de afgelopen periode naarstig gezocht naar een linksback, maar is daar niet in geslaagd. Directeur voetbalzaken Marcel Brands van PSV ging donderdag in op de gang van zaken tijdens de transferwinter bij de Eindhovense club.


Het debuut van Maximiliano Romero bij PSV laat nog enige tijd op zich wachten.


Oranjefan Johan Vlemmix heeft een speciaal cadeau voor de 80ste verjaardag van prinses Beatrix. Hij nam een lied op en onthulde een heuse Beatrix-fontein voor zijn villa in Eindhoven.


De politie hield woensdagochtend rond 06.00 uur vijf verdachten aan in verband met een onderzoek naar de handel in chemicaliën en verdovende middelen. Vier verdachte mannen van 57, 52, 41 en 28 jaar komen uit Geldrop. De vijfde verdachte (27) woont in Venlo.


PSV-trainer Phillip Cocu hoopt dat zijn spelers morgen in het bekerduel in De Kuip met Feyenoord lef tonen.


PSV hoopt snel de transfer van een nieuwe linkervleugelverdediger af te wikkelen, zo gaf trainer Phillip Cocu dinsdagmiddag tijdens de persconferentie voor het duel met Feyenoord aan.


Hoewel er intern bij PSV wel met verbazing is gekeken naar het oordeel 'schijtbakkenvoetbal' van FC Twente-trainer Gertjan Verbeek, steekt men liever alle energie in de voorbereiding op de bekerkraker tegen Feyenoord van woensdag.


,,Als we na de wedstrijd tegen Heracles ook FC Twente kunnen verslaan, zetten wij een stap in de goede richting", zegt Phillip Cocu over de huidige kampioensrace van PSV in de eredivisie.


Inwoners van Nuenen, Gerwen en Nederwetten zijn bang een vergeten buitenwijk van Eindhoven te worden. Dat blijkt uit een rondgang in de dorpen naar aanleiding van de opgedrongen fusie tussen stad en streek.


De Eindhovense schoenontwerpster Zeynep Dağ -eigenaresse van haar eigen merk Alzúarr- maakte het een paar gouden laarzen ter waarde van 25.000 euro in opdracht van 'een wereldberoemde zangeres'


Op vrijdag 26 januari verschijnt het debuutalbum van de Eindhovense band 'An Evening With Knives'


Guus Hiddink bezocht dinsdagochtend de training van PSV om eens even bij te kletsen. Hij kreeg een paar fraaie treffers gepresenteerd.