Patricia Paay en Johan Vlemmix geven 2000 euro aan KiKa


Alles is weer pais en vree tussen Patricia Paay en Johan Vlemmix. De twee lagen maandenlang juridisch met elkaar in de clinch over de 'sekspoppen' die de Brabantse ondernemer van de 70-jarige diva wilde laten maken, maar vandaag hebben beide partijen de strijdbijl begraven.

Nederlands elftal Walking Football verliest interland van Duitsland


Een primeur voor Eindhoven, woensdagmorgen. Op het terrein van RKVV Tongelre vond een heuse voetbalinterland tussen Nederland en Duitsland plaats. Niet met Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk voor Nederland en bijvoorbeeld Manuel Neuer en Leroy Sané aan de andere kant. Wel met bijvoorbeeld Harry Lubse en Jan Poortvliet namens de Oranje-hemden en Klaus Fischer in het nationale shirt van Duitsland.

Lente: genieten van de bloeiende Japanse sierkers


Weinig bomen bloeien zo uitbundig als de Japanse sierkers. Vanaf half april zijn ze op hun mooist.

‘Goed nieuws’ voor ongeneeslijk zieke kickbokser Hageman


‘Goed nieuws’ meldt meervoudig wereldkampioen kickboksen Robbie Hageman. De 27-jarige Eindhovenaar ging vrijdag 5 april onder het mes vanwege een tumor in zijn hoofd. Nabehandelingen zijn niet nodig.

Rampoefening vliegtuigcrash bij Eindhoven Airport


Op en bij Vliegbasis Eindhoven is zaterdagmorgen een grote rampenoefening begonnen. Een kleine duizend mensen zijn betrokken bij de oefening, die de naam Full Skill heeft gekregen.

Chinezen spioneerden binnen ASML: miljoenenschade


Chinese spionnen hebben op grote schaal bedrijfsgeheimen gestolen van de Veldhovense chipmachinemaker ASML.

Eindhoven heeft nu ook een stationspiano


Het station in Eindhoven heeft maandag een piano in gebruik genomen, die door iedereen bespeeld mag worden. Initiatiefnemer David Hordijk mocht de officiële opening verrichten.

Bloggen over je drieling


Werken is er niet meer bij voor Sientje Stils uit Gemert. Sinds ze haar moeder werd van Janne, Pip en Tess heeft ze haar handen vol. Maar er valt vooral veel te genieten en ze blogt volop over het leven en overleven met een drieling.

20 keer rond de wereld zonder een deukje


Inno Kalverboer uit Eindhoven reed 749.196 kilometer zonder schade. Dat is bijna 20 keer de wereld rond. Sinds vandaag is hij toegetreden tot de Circle of Honor, een elitegroep van zo'n tienduizend UPS-chauffeurs wereldwijd die minstens 25 jaar zonder schade hebben gereden.

Afscheidstour Heino start in Effenaar


De Duitse Schlagerzanger Heino (80) begint vrijdag zijn Nederlandse afscheidstour in een uitverkochte Effenaar in Eindhoven.

PSV-ambassadeur Romario is klaar voor het carnaval


Voormalig PSV-vedette vierde carnaval in Lampegat. Een interview

De Troubadour door Demi Heijligers


29 maart is het precies 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr het Eurovisie Songfestival won met 'De Troubadour'. Demi Heijligers (18), studente van het Rock City Institute uit Eindhoven maakte deze geheel eigen versie van de hit.

Metalversie 'De Troubadour'


Deze week is het precies 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr het Eurovisie Songfestival won met 'De Troubadour'. Studenten van de Metal Factory en het Rock City Institute uit Eindhoven maakten geheel eigen versies van de hit. Vandaag de versie van de Metal Factory-studenten. Fasten your seatbelts!

De droom van 'De Troubadour'


29 maart is het precies 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr het Eurovisie Songfestival won met 'De Troubadour'. Demi Heijligers (18), studente van het Rock City Institute uit Eindhoven maakte deze geheel eigen versie van de hit.

Lenny Kuhr luistert naar andere versies 'De Troubadour'


Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr (69) het Eurovisie Songfestival won. Eindhovense muziekstudenten maakten hun eigen versies van 'De Troubadour'. Kuhr luistert vol bewondering naar de totaal verschillende arrangementen.
"