'Cause baby there ain't no mountain high enough, ain't no valley low enough!' De klanken van de hit van Marvin Gaye schallen door het Klokgebouw. Het ziet er zo makkelijk uit maar voor het enorme koor klinken de klanken als een overwinning. Veel van hen hebben astma, COPD of andere ongeneeslijke longziekte. Zaterdag zingen ze tijdens zangfestijn Ademnoot de longen uit het lijf om geld op te halen voor het Longfonds.


Ze hebben nog de lucht van carnaval bij zich en de meeste zijn zeker niet meer fonkelnieuw. Stapjassen. In de brabantse kroegen zijn ze met honderden, misschien wel meer dan duizend, achtergebleven na carnaval. En als ze niet snel opgehaald worden is in Tilburg de Vincentiushuis er heel blij mee.



Rai Vloet speelde dit seizoen 20 van de 23 competitiewedstrijden en is hiermee een vaste waarde in het elftal van NAC. Ook zaterdagavond tegen AZ zal hij ongetwijfeld van de partij zijn. Toch krijgt de middenvelder met regelmaat de nodige kritiek van de Bredase aanhang. "Dat hoort bij het voetbal, daar lig ik niet wakker van", zo zegt Vloet.


Hij is koud terug van de winterspelen in Zuid-Korea, maar nu al is ie op bezoek bij ons in Brabant. Koning Willem-Alexander. Hij is in Den Bosch, om te vieren dat de Illustre Lieve Vrouwen-broederschap 700 jaar bestaat...


Backflips en ollies: honderden skaters showen hun beste trucs in Eindhoven


Twee dagen geleden spreidde ze haar imposante vleugels en vloog ze richting horizon, de Amerikaanse zeearend Lady Maya die in de Beekse Bergen woont. Klaas-Jan Leinenga van het safaripark in Hilvarenbeek laat weten dat er veel meldingen binnenkomen van mensen die denken de vogel te hebben gespot.


Een flinke rel rond PSV. Fans zijn woedend omdat er een grote afbeelding van Suárez in de etalage van het stadion hing. Het was een reclameposter in de vernieuwde voetbalwinkel.




Met pijn in het hart verlaat Cor Degreef (75) uit Sint-Michielsgestel vrijdag 16 februari Pyeongchang. Hij had in Zuid-Korea de afgelopen weken de tijd van zijn leven. Hij was naar Azië afgereisd omdat hij de olympische fakkel vijfhonderd meter mocht dragen en vervolgens pikte hij verschillende onderdelen van de Winterspelen mee. "Het is met geen pen te beschrijven."



Het is feest in Berkel Enschot! Althans, in de Rembrandt van Rijnlaan, want daar viel de Postcode Loterij Straatprijs!