LIVE | Amateurvoetbalkraker Quick Boys - Noordwijk - OMROEP WEST SPORT


TV West Weekoverzicht - 20 april 2019


Leidse schipper uit Iran doet uitvinding zodat schepen geen last meer hebben van wind - OMROEP WEST


12 jaar cel voor doodschieten van 17-jarige jongen in shishalounge - OMROEP WEST


Leidse scholieren ruimen met kano zwerfvuil op - OMROEP WEST


'Quick Boys de punten voor de sfeer, Noordwijk voor de wedstrijd' - OMROEP WEST SPORT'Maar natuurlijk zou het wel lekker zijn als we op acht punten staan hoor', voegt hij er snel aan toe. Noordwijk is op dit moment koploper in de derde divisie en heeft vijf punten meer dan Quick Boys. Bij winst van Noordwijk, is de competitie met dan nog vier wedstrijden te gaan eigenlijk wel beslist. Natuurlijk denken ze bij Quick Boys nog niet na over dit scenario.

'Wij moeten, dat is duidelijk', concludeert Paul van der Helm, doelman van Quick Boys die ook op de bank in TV West Sport zit. 'Je weet waar je voor speelt en je hebt negentig minuten de tijd. Vanaf minuut één volle bak. We zijn er klaar voor om dat te doen en met zoveel volk erbij, denk ik dat we zomaar met twaalf man staan.' Bij winst van Quick Boys is het gat twee punten en wordt het slot van de competitie spannend.

Mooie deal

Na de laatste training donderdag werden de spelers en staf van Quick Boys door hun aanhang aangemoedigd met wat vuurwerk. Iets waar ze bij Noordwijk stiekem wel jaloers op kunnen zijn. Want daar was donderdag niemand. 'Drie punten voor Quick Boys voor die sfeer, wij dan zaterdag de drie punten voor de wedstrijd', grapt Brocker. 'Dan staan we quitte, mooie deal toch? Haha.'

De wedstrijd van het jaar is zaterdag te volgen via 89.3 Radio West, en is live te zien op TV West en omroepwest.nl.

Immers daagt Van der Vaart uit: ‘Als hij de beste darter wil zijn moet hij van mij winnen’‘Hij heeft nog niet gereageerd op mijn Instagram-bericht. Hij kent mij waarschijnlijk niet, haha’, vervolgt Immers. ‘Hij durft denk ik niet te reageren. Hij is bang’, zegt Immers met een grote glimlach. ‘Er zijn meerdere voetballers die darten. Michiel Kramer bijvoorbeeld. Ook Wout Weghorst. Misschien is het leuk om een keer een darttoernooi onder voetballers te organiseren.’

Lex Immers daagt Rafael van der Vaart uit voor potje darts - OMROEP WEST SPORT


ADO-coach Fons Groenendijk wil 'niet als figurant' naar PSV - OMROEP WEST SPORT


Pulsvissers hebben niet genoeg tijd om schepen om te bouwen - OMROEP WEST


Joop Buyt is Haagse Koekenbakker kwijt: 'Was je schijten?' | D'r Uit Met Buyt - OMROEP WEST SPORTTV West Sport trapt iedere week het sportweekend af op vrijdagavond! Met wekelijks een vooruitblik op de wedstrijd van ADO Den Haag en een voorproefje van het topamateurvoetbal dat in het weekend op het programma staat. Ook veel prominente gasten in de studio en reportages en portretten uit de regionale sportwereld. Elke vrijdag vanaf 17.00 uur en elk uur herhaald.

Presentatie: Joop Buyt
Camera en montage: Jim van der Deijl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer TV West Sport? - http://bit.ly/2wuGtjv

Volg ons ook op:

Twitter: http://bit.ly/2vw4Ngs
Facebook: http://bit.ly/2wb7CW7
Instagram: http://bit.ly/2xVUbJC

Molen De Rooie Wip uit 1639 dringend op zoek naar molenaar - OMROEP WEST


Erik Assink: 'Dit wordt een cruciale pot, voor ons is het alles of niets' - OMROEP WEST SPORT


Kees Zethof: 'Onderlinge rivaliteit is mooi, maar het blijft 11 tegen 11' - OMROEP WEST SPORT