In de OranjeHockey Battle nemen twee internationals het tegen elkaar op in een knotsgek duel over vijf verschillende onderdelen. Deze keer een heerlijke clash tussen Bloemendaal-teamgenoten Thierry Brinkman en Floris Wortelboer!


In de OranjeHockey Battle nemen twee internationals het tegen elkaar op in een knotsgek duel over vijf verschillende onderdelen. Deze keer een heerlijke clash tussen spitsen pur sang, Mirco Pruyser en Bjorn Kellerman!

Start de video en zie hoe het spitsenduo het er vanaf brengt tijdens de ‘Staredown’, de ‘Hole-in-One-Challenge’, het ‘Speedtapen’ en de ‘Flamingo-Challenge’. En, wie heeft de minste slagen nodig bij ‘Hockeygolf’? Je ziet het in deze spannende en hilarische vijfde aflevering van de OranjeHockey Battle.


Verslaggever Sander Collewijn sprak in het spelershotel van Oranje in Bhubaneswar af met Valentin Verga en kreeg daar een mooie rondleiding. De 158-voudig international leidt je door de gangen van het imposante hotel naar het restaurant en zijn kamer. Veel kijkplezier!


In de OranjeHockey Battle nemen twee internationals het tegen elkaar op in een knotsgek duel over vijf verschillende onderdelen! Deze keer een prachtige titanenstrijd tussen Robbert Kemperman en Valentin Verga.

Het tweetal opent de strijd met een ijzingwekkend spannende 'Staredown', maar wie heeft er de meeste hockeyskills? Start de band en zie hoe Robbert en Valentin het er van af brengen tijdens tijdens de 'Hole-in-One-Challenge', het 'Speedtapen', de 'Flamingo-Challenge' en het fonkelnieuwe 'Hockeygolf'.


Matz Eskes, op Instagram bekend onder de naam Goaliematz, is in India om zijn grote keepershelden Pirmin Blaak en Sam van der Ven aan te moedigen.

Met zijn grote spandoeken voor de doelmannen van Oranje, zijn tenue en opvallende krullen is de 11-jarige superfan een unieke verschijning op de volgepakte tribunes van het HWL-stadion. Verslaggever Sander Collewijn zocht hem op.


In zijn tweede vlog laat verslaggever Sander Collewijn in India het stadion zien waar de HWL Final gespeeld wordt. Verder vervolgt hij zijn zoektocht om het antwoord te vinden op de vraag: Waarom is de Bubaneswar zo'n hockeygekke stad? Daarvoor spreekt Sander naast het stadion ook een paar Indiase supporters. Veel kijkplezier!


Onze verslaggever Sander Collewijn is in Bubaneswar om verslag van te doen van de HWL Finals en de prestaties van de Oranje Heren. Daarnaast laat Sander ons de komende anderhalve week vanuit India met zijn vlogs zien hoe het hem vergaat en wat hem buiten de lijnen van het hockeyveld opvalt.

In Sander's allereerste vlog leidt hij je rond door de stad waar het de komende weken allemaal moet gebeuren voor Oranje, Bubaneswar. Start de band en proef de sfeer van India. Veel kijkplezier!


In de OranjeHockey Battle nemen twee internationals het tegen elkaar op in een hete strijd over vijf verschillende onderdelen! In deze derde aflevering een pittige battle tussen de keepsters van Oranje, Josine Koning en Julia Remmerswaal.

Wie is er het koelbloedigst, het snelst en heeft de meeste skills? Start de band en zie hoe de keepsters het er van af brengen tijdens de 'Staredown', het 'Bidon Bowlen', het 'Speedtapen', de 'Flamingo-Challenge' en de o zo verradelijke 'Hole-in-One-Challenge'.


In haar laatste vlog tijdens de HWL Finals in Nieuw-Zeeland struint verslaggeefster Merel Barreveld door het promodorp op jacht naar de Oranje-supporters. Wie zijn ze en waar komen ze vandaan? Je ziet het in deze vierde Reportersvlog vanuit Nieuw-Zeeland.


In deze derde aflevering van SHOOT! HWL is niemand minder dan Kitty van Male te gast. Van Male, die ontzettend graag in Nieuw-Zeeland op het veld had gestaan, vertelt in de uitzending uitgebreid over haar duimblessure en het herstel.

Uiteraard in deze uitzending uitgebreid aandacht voor de kwartfinale van de HWL Finals van Oranje tegen China. We zien de hoogtepunten en Van Male geeft haar analyse. Ook in deze SHOOT! weer een Reportersvlog van de hand van verslaggeefster Merel. Ditmaal gaat ze op verjaardagsvisite bij Margot van Geffen in het spelershotel.


In deze derde reportersvlog vanuit Nieuw-Zeeland gaat verslaggeefster Merel Barreveld naar het spelershotel van de Oranje Dames op verjaardagsvisite bij Margot van Geffen. En Merel komt niet met lege handen aan..


In de OranjeHockey Battle nemen twee internationals het tegen elkaar op in een hete strijd over vijf verschillende onderdelen! In deze tweede aflevering een hilarisch spannende battle tussen Pien Sanders en Ireen van den Assem.

Het gelauwerde tweetal haalt alles uit de kast om de overwinning te pakken, maar wie is er het koelbloedigst, het snelst en heeft de meeste skills? Start de band en zie hoe Pien en Ireen het er van af brengen tijdens de 'Staredown', het 'Bidon Bowlen', het 'Speedtapen', de 'Flamingo-Challenge' en de o zo lastige 'Hole-in-One-Challenge'.


In deze tweede reportersvlog gaat verslaggeefster Merel Barreveld naar het spelershotel van de Oranje Dames tijdens de HWL Finals in Auckland. Daar krijgt ze een 'grand tour' van Pien Sanders en Julia Remmerswaal. Tijdens de rondleiding kom je achter de bijnamen van vrijwel de gehele selectie. Veel kijkplezier!


In deze tweede aflevering van SHOOT! HWL is niemand minder dan Maartje Paumen te gast. Een dag voor de officiële presentatie van haar biografie vertelt Paumen in SHOOT! uitgebreid over haar boek, de totstandkoming daarvan en over de eerste reacties die ze nu al heeft gekregen.

Verder natuurlijk uitgebreid aandacht voor de laatste groepswedstrijd van de HWL Final die Oranje maandagmorgen in Nieuw-Zeeland tegen Zuid-Korea speelde. We zien de hoogtepunten en Paumen laat haar analyse er op los en neemt ook de strafcorner onder de loep. Hoe kijkt de 235-voudig international zelf aan tegen de erfenis die ze heeft achtergelaten bij Oranje?
Ook in deze SHOOT! weer een reportersvlog van de hand van verslaggeefster Merel Barreveld. Ditmaal neemt ze een kijkje in het spelershotel en wordt daar rondgeleid door Pien Sanders en Julia Remmerswaal.


De HWL Finals in Auckland zijn begonnen voor de Oranje Dames en SHOOT! is terug op je beeldscherm!

In deze eerste SHOOT! HWL is onze vaste analist Kim Lammers te gast. De 200-voudig international analyseert de prestaties van Oranje in het gewonnen openingsduel met Nieuw-Zeeland, neemt de selectie onder de loep en spreekt haar verwachtingen uit.

Verder in de uitzending de hoogtepunten van de wedstrijd, horen we de vrouw van de wedstrijd Kelly Jonker en zien we de allereerste reportersvlog van onze verslaggeefster Merel Barreveld. Kortom, een kwartiertje vol hockey!